Navigeren: klik linksboven voor MENU of scroll naar beneden

LACH MAKKELIJKER MET EEN ONZICHTBARE BEUGEL

Bent u niet altijd even zeker van uw lach? Omdat u bijvoorbeeld een overbeet heeft, een spleetje tussen de tanden, een kruisbeet of tanden die scheef tegen elkaar aanstaan? Dan is een onzichtbare beugel wellicht de perfecte oplossing voor u. Mondig! implantologie & tandheelkunde in Veldhoven (omgeving Eindhoven) biedt deze oplossing aan.

Een metalen slotjesbeugel is tegenwoordig lang niet altijd meer nodig om een prachtig recht gebit te krijgen. De onzichtbare, transparante beugel corrigeert uw gebit snel, zonder dat iemand uw beugel ziet. En dat lacht natuurlijk toch makkelijker.

De doorzichtige beugel wordt met behulp van hoogstaande 3D scan- en printtechnieken van transparante kunststof vervaardigd. Deze zogeheten 'ClearBraces' schuiven als een soort hoesje over uw tanden en kiezen. Om de twee weken draagt u een nieuw setje ClearBraces en komt u een stapje dichter bij de perfecte lach. Uiteindelijk staan uw tanden dankzij de ClearBraces op precies de juiste positie. En dan lacht u vast weer voluit! 


Comfortabel en gemakkelijk

De ClearBraces worden speciaal voor u op maat gemaakt en passen dus altijd en zijn vrijwel pijnloos. Om de twee weken gebruikt u namelijk een nieuw setje, zo is de druk op uw tanden veel minder. En u hoeft ook niet maandelijks uw beugel strak aan te laten draaien door de orthodontist, zoals bij een metalen beugel.

De onzichtbare beugel is uitneembaar, waardoor u uw tanden makkelijk poetst en flost. En ook voor een maaltijd doet u de ClearBraces gewoon even uit. Er blijft niets achter hangen en u kunt alles eten zoals voorheen. Dit alles maakt de ClearBraces wel zo comfortabel.

Bijkomend voordeel is dat u geen witte vlekken op het glazuur van uw tanden kunt krijgen, zoals bij metalen slotjes wel het geval kan zijn. De ClearBrace beugels zijn dus voor vrijwel iedereen die ouder dan 14 jaar is geschikt.


Snel een zichtbaar resultaat

Natuurlijk is ieder persoon verschillend, maar in de meeste gevallen wordt al vrij snel een goed zichtbaar resultaat geboekt met ClearBraces. Hoe snel uw tanden verplaatst kunnen worden naar een mooi recht gebit bespreken we graag met u aan de hand van een 3D animatie van uw gebit.   


Veelal goedkoper

In veel gevallen zijn deze onzichtbare beugels goedkoper dan de conventionele beugels. Uw aanvullende zorgverzekering dekt deze zorg in zijn geheel of gedeeltelijk. Informeer vooraf wel even wat u vergoed krijgt.
De behandelduur is relatief kort, maar hangt uiteraard af van uw situatie.

Wilt u na het uitgebreide intake gesprek een behandelplan laten maken, dan worden hiervoor kosten in rekening gebracht. Vooraf wordt uiteraard altijd eerst een begroting gemaakt, zodat u de daadwerkelijke kosten van het behandeltraject weet. De behandeling dient volledig betaald te worden als de onzichtbare beugel geplaatst wordt.


DE VOORDELEN VAN EEN ONZICHTBARE BEUGEL

De onzichtbare beugel biedt heel veel voordelen. Nog even op een rijtje:

Onzichtbaar en transparant

Niemand ziet dat u een beugel heeft.


Pijnloos

U hoeft niet maandelijks uw beugel strak aan te laten draaien door de orthodontist.
Om de twee weken gebruikt u een nieuw setje ClearBraces, zo is de druk op uw tanden veel minder.


Comfortabel

De onzichtbare beugel is makkelijk uitneembaar, waardoor u uw tanden makkelijk poetst en flost.


Blijf eten wat je wilt

De ClearBraces doet u voor een maaltijd even uit. Er blijft niets achter hangen en u kunt alles eten zoals voorheen.


Snel

De beugelbehandeling duurt meestal niet lang. Binnen een korte periode kunt u weer voluit lachen met een mooi recht gebit.


Geen witte vlekken

Bij metalen slotjes is er meer kans op vlekken op het glazuur. Dankzij ClearBraces heeft u hier geen last van.


3D simulatie

Vooraf laten we u met uw persoonlijke 3D simulatie zien hoe uw tanden in de toekomst komen te staan.
U ziet zo vooraf precies hoe uw tanden worden verplaatst tijdens de behandeling.
AFSPRAAK EN/OF MEER INFORMATIE? SCHRIJF U VRIJBLIJVEND IN VOOR EEN INTAKE

Een prachtig en natuurlijk eindresultaat, dat is waar alle Mondig! specialisten zich graag volledig voor inzetten. Wij bieden u graag een vakkundige oplossing die natuurlijk aanvoelt en niet van echt te onderscheiden is. 

U kunt zich vrijblijvend inschrijven voor een intake bij Mondig! door te klikken op de knop hiernaast. Er opent dan een formulier. Met dit formulier kunt u eenvoudig uw contactgegevens achterlaten. Wij nemen dan vervolgens telefonisch of via email contact met u op voor een intake. Op die manier kunnen we u het beste van dienst zijn. 

Toch liever bellen? Dat kan ook! Bel 040 - 3033 773 voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,

Team Mondig! implantologie & tandheelkunde Veldhoven (omgeving Eindhoven)