Navigeren: klik linksboven voor MENU of scroll naar beneden

Tevreden over Mondig? Laat het ons weten!

Tevreden over Mondig? Is uw behandeling goed verlopen? Of heeft u misschien toch nog een aandachtspuntje? Laat het ons weten!

Dat kan door hieronder een review achter te laten.

Alvast bedankt voor uw reactie!

Wij gebruiken uw bericht alleen om te plaatsen op onze review pagina op deze website. Uw gegevens of emailadres worden door ons niet bewaard.

Mondige ervaringen

49 berichten op 3 pagina's
José Vervoort -Lenting
29-11-21 16:47:00
Vandaag voor de laatste controle van mijn nieuwe prothese geweest. Alles is goed het past perfect, hele mooie tanden en geweldige medewerkers. Vorige prothese was ook zo goed bevallen bij Jeroen en daarom ben ik terug gegaan toen ik een nieuwe prothese nodig had. Heel blij met mijn mooie tandjes.
Opmerking:
Beste mevrouw Vervoort, Beste Jose, bedankt voor het plaatsen van de review. En wat fijn om te lezen dat ook uw tweede prothese goed bevalt en perfect past! Uiteraard bestaan onze werkzaamheden uit het realiseren van een perfect passende prothese maar het is toch altijd leuk te lezen als wij iemand weer blij hebben kunnen maken. Wij zien u graag in maart weer voor de controle. Tot dan! Met vriendelijke groet, Team Mondig!
Saskia Verstraeten
20-10-21 23:37:10
Recent een implantaat met kroon ter vervanging van een voortand laten plaatsen bij Mondig. Tandarts Smit is super professioneel, kundig en ervaren en de combinatie met de nieuwste technieken die worden gebruikt, heeft voor een prachtig resultaat gezorgd. Het hele team is heel deskundig, vriendelijk en meedenkend. De begeleiding tijdens de behandeling is heel prettig en zorgvuldig. Ook heel fijn dat er tijdens de ingroeiperiode vh implantaat wordt gezorgd voor een tijdelijke 'tandvoorziening'.­ Ik ben heel tevreden!
Opmerking:
Beste mevrouw Verstraeten, Beste Saskia, vriendelijk dank voor uw review. Wij bedanken u voor de complimenten en vinden het fijn dat u zeer tevreden bent met het resultaat van uw behandeling. Iedere dag staan wij met ons team weer klaar om onze patiënten goed te begeleiden en dan is het fijn om terug te horen en te lezen dat dit prettig en zorgvuldig plaatsvindt. Wij zien u graag nog een keertje bij ons terug (enkel als het nodig is natuurlijk ;). Met vriendelijke groet, Team Mondig!
Gerry Emmelot
06-08-21 09:32:30
Gerry Emmelot
06-08-2021

Gisteren, laatste controle gehad van mijn nieuwe prothese. Acht jaar geleden heeft Jeroen, (toen nog in het MMC,) mijn tanden getrokken en 2 implantaten in mijn onderkaak geplaatst. Ik was zeer tevreden, hoe alles was verlopen. Nu heb ik gisteren de laatste controle gehad van mijn nieuwe prothese bij Jeroen.
Het is een genot, om in zo'n prettige, gezellige sfeer te worden ontvangen. Bij Jeroen en zijn team, voel je je op je gemak en ze gaan allemaal rustig en vakkundig te werk. Ik ben dus weer zeer tevreden over het resultaat en wil Jeroen en zijn team hartelijk bedanken en Mondig zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.

Vriendelijke groet,
Gerry.
Opmerking:
Beste mevrouw Emmelot, wat een mooie review hebben wij van u mogen ontvangen. Heel hartelijk dank daarvoor. Goed te vernemen dat u uw bezoeken aan onze praktijk als prettig ervaart en u (wederom) zeer tevreden bent over het resultaat. Fijn dat u ons aanbeveelt. Wij ontvangen u graag een volgende keer.
A.C.R. lafeber
13-07-21 09:04:31
na zeer teleurstellende ervaringen bij een andere tandtechnicus was het een hele verademing om bij mondig terecht te komen waar er bij mij implantaten zijn gezet. perfect.een echte aanrader jeroen en je team hardstikke bedankt voor wat jullie voor mij hebben gedaangewoon 200%
Opmerking:
Beste heer Lafeber, bedankt voor uw zeer positieve reactie! 200% is natuurlijk wel een hele goede score :-) Wij zijn verheugd dat wij u goed hebben kunnen helpen. U bedankt voor uw bezoek en tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, team Mondig!
helma van aken
13-07-21 08:59:05
na een zware operatie in mijn mond is door jeroen en zijn team een gebit aangepast .geweldig zoals zij dat hebben gedaan. beter had ik mij niet kunnen wensen ook het begrip en behulpzaamheid zijn enorm op een schaal van 1 op 10 is het zeker een elf waard heel heel erg bedankt
Opmerking:
Beste mevrouw Van Aken, hartelijk dank voor uw enthousiaste feedback. Wij zijn heel blij om zo’n mooie reactie te mogen lezen. Dank u wel voor uw bezoek aan de praktijk. Met vriendelijke groet, team Mondig!
Rob DeGroot
24-06-21 11:16:54
Na toch wel enkele traumatische ervaringen elders,is het een verademing om bij Mondig onder behandeling te mogen zijn.
Vakkundig,­professioneel,­ attent,­patientvriendelijk en dat met een gezonde dosis humor maakt het een stuk prettiger.
Verwijderen van en opnieuw plaatsen van meerdere implantaten,waar ik erg tegen opzag is achteraf 100% meegevallen,dankzij Jeroen en zijn team.
Van het 1e consult tot de laatste nacontrole altijd super geweest.
En meer dan tevreden over het totale resultaat.
Team Mondig bedankt daarvoor.
Opmerking:
Beste heer De Groot, Beste Rob, fijn te lezen dat u ons vakkundig, professioneel, attent en patiëntvriendelijk vindt. Dat is natuurlijk een heel mooi compliment! Erg prettig ook dat dat het plaatsen van de implantaten 100% is meegevallen en u meer dan tevreden bent over het totale resultaat. Dat is goed om te horen. Wij zien u graag op de volgende (jaar)controle weer terug. Met vriendelijke groet, Team Mondig!
Joop de Graaf
22-06-21 13:52:47
Natuurlijk zit ik liever op een terras dan bij Jeroen en zijn dames, maar eerlijk is eerlijk , vanaf het eerste consult enkel complimenten voor de uitleg, opvang en behandeling van een uitgebalanceerd , maar belangrijker, een gezellig team, dat alles in staat stelt om je kundig en in alle rust de juiste behandeling te geven.
Ook mijn vrouw was uitermate enthousiast dat ik in verdoofde toestand uitermate rustig was en niets terug zei toen zij opperde met mijn pinpas te gaan shoppen, met als resultaat dat wij beiden er beter uitzien, mensen nog bedankt en kom ik jullie tegen op het terras, de bitterballen zijn voor mij, Joop de Graaf/ Nuenen
Opmerking:
Beste heer De Graaf, wat een enorm positieve review hebben we van u mogen ontvangen! Erg fijn dat u uw behandeling als prettig heeft ervaren en dat uw vrouw er ook nog voordeel aan had. Nu maar hopen dat we u snel tegenkomen op het terras…. J Met vriendelijke groet, Team Mondig!
Rianne Megens
11-06-21 09:24:32
Onlangs heb ik een implantaat laten plaatsen bij Mondig, ik zag hier ook erg tegenop. Achteraf is het heel erg meegevallen, gelukkig!
Ik wil Jeroen en zijn team bedanken voor de kundigheid, persoonlijke aandacht en vriendelijkheid! Iedereen was altijd heel vriendelijk en attent, echt heel fijn!
De behandeling hier heb ik als zeer prettig ervaren en ik zal Mondig ook zeker aanbevelen bij anderen.
@Mondig Team: Bedankt!!!
Opmerking:
Beste mevrouw Megens, heel erg fijn te lezen dat u zo tevreden bent geweest over uw behandeling en onze medewerkers dat u onze praktijk aanbeveelt bij anderen. Dat is een mooi compliment! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Mondig!
Janny Roest
08-06-21 08:26:06
Ik ben net als de meeste van mijn leeftijd als de dood om naar de tandarts te gaan.
Ja wand heel vroeger gingen we naar de schooltandarts dat was geen feest als je daar was geweest.
Nu is het heel anders ,je kunt bijna zeggen dat je met plezier naar de tandarts gaat.
Een heel team lieve en vakkundige mensen staan voor je klaar en vragen steeds hoe gaat het kunnen we nog iets voor u doen.
Ik ben super blij dat ik zo geholpen wordt een dikke 10 verdiend .
Tot over een half jaar dan kom ik graag weer terug.

Vriendelijke groet mevr. J. Roest

Opmerking:
Beste mevrouw Roest, bedankt voor uw zeer positieve reactie en wat fijn om te horen dat u tegenwoordig met plezier naar de tandarts gaat! Dat horen we uiteraard graag. We zien u graag over een half jaartje weer op de praktijk! Met vriendelijke groet, Team Mondig!
Jos Sandkuijl
19-05-21 11:43:00
Via mijn vorige mondhygiëniste ben ik in contact gekomen met Mondig. Ik was toe aan een nieuwe prothese en wilde graag een implantaat zodat ik weer aan twee zijdes kon eten. Het resultaat is fantastisch en de behandelingen heel open en vooral vriendelijk.
Wat ik bij de vorige tandarts miste was hier gelukkig wel te vinden, de menselijke maat. Niet de dure behandeling die ik zelf voorstond maar een die beter bij mij past. Shapoo.
Opmerking:
Beste heer Sandkuijl, Beste Jos, bedankt voor uw positieve feedback! We vinden het zeer fijn dat u het resultaat fantastisch vindt en onze aanpak als prettig heeft ervaren. Wij kijken inderdaad altijd naar de behandeling die het beste bij iemand past en bespreken dat in alle openheid met onze patiënten. We verwelkomen u graag weer een volgende keer in onze praktijk. Met vriendelijke groet, Team Mondig!
Peter Knapen
04-05-21 18:47:40
Allereerst wil ik graag vermelden dat ik zeer tevreden ben met mijn click prothese .
Ten eerste heeft Jeroen mij zeer op mijn gemak gesteld tijdens de intake omdat ik er ontzettend tegenop zag. Maar ik moet eerlijk zeggen dat ik het als zeer prettig ervaren heb.
Nergens last van gehad en raad het andere mensen ook aan.
Verder wil ik Jeroen en zijn vakmensen bedanken voor de prettige ervaring en voor hun vakkennis.
Met vriendelijke groeten Peter Knapen Heeze
Opmerking:
Beste heer Knapen, wij willen u allereerst bedanken voor uw reactie. Wij vinden het fijn dat u zeer tevreden bent met uw prothese en de bij u uitgevoerde behandeling. Wij zien dikwijls dat mensen hun behandeling uitstellen vanwege het feit dat ze er tegenop zien. Gelukkig is het u alleszins meegevallen. Tot een volgende keer en nogmaals dank namens het gehele Mondig! Team!
Rolf van der Meer
19-04-21 17:04:40
Hierbij deel ik mede dat ik zeer VERHEUGD was over het consult op woensdag j.l. om 15.50 uur voor een behandeling. Ik zou gaarne Ilse en Elske veel DANK zeggen voor hun VAKKUNDIGHEID!!
Toen ik voor de spiegel stond riep ik: Wauuuwwww……!!!! Wat PRACHTIG!!

Ja BESTE Jeroen, je kunt heel trots zijn op jouw TEAM!!
Verder veel SUCCES voor de toekomst!! En tot een volgende keer!!

Een hartelijke groet van mij,

Rolf.
Opmerking:
Beste heer Van der Meer, vriendelijk dank voor uw reactie. Wat een mooie woorden en wat zijn wij blij dat u het eindresultaat prachtig vindt. Wij werken dagelijks met het hele team om reacties zoals de uwe, bij iedere patiënt weer te bereiken! Wij verwelkomen u graag een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Mondig.
Bernard Yeung
14-04-21 09:44:41
Ik ben erg goed geholpen door Mondig. Ik had en trauma opgelopen aan één van de twee voortanden. Twee tandartsen gezien die een verkeerde diagnose hadden gesteld. Achteraf moest er toch een kroon worden geplaatst op een voortand.

Het eerste wat me opviel bij Mondig is dat zij "zorg" hoog in het vaandel hebben staan in Tandheelkunde. Na verschillende tandartsen te hebben bezocht merk ik dat veel praktijken nu de focus leggen op de commerciële kant van het vak. Mondig gaf mij in tegenstelling tot deze norm echt een gevoel dat ze elke behandeling met uiterste zorg uitvoeren. Bij andere praktijken voelde ik meer een klant.

Verder ben ik erg goed geholpen. Jeroen is een specialist en echt een topper, even als zijn team. Zij gebruiken geavanceerde apparatuur en dit in handen van goede mensen is een geweldige combinatie. Echt een aanrader!
Opmerking:
Beste heer Yeung,

Allereerst willen wij u bedanken voor uw positieve reactie. Het is altijd erg leuk om te horen dat u heeft ervaren dat wij onze zorg naar onze patiënten hoog in het vaandel hebben staan. Dat klopt inderdaad, we kijken naar de mogelijkheden en zoeken naar de beste oplossingen voor ieders budget. Met vriendelijke groet, Team Mondig!
Niels de Kruijf
13-04-21 17:34:49
Vriendelijk team, ze denken goed met je mee tijdens een intake gesprek en proberen daarmee je problemen zo goed mogelijk op te lossen, waardoor je een mooi resultaat krijgt en ik nu weer met een big smile kan rond lopen! :)
Opmerking:
Beste heer De Kruijf, vriendelijk dank voor de fijne reactie! Ons doel is inderdaad om samen met onze patiënten te streven naar de perfecte oplossing. We zijn erg blij voor u dat u nu weer met een “big smile” kunt rondlopen. Met vriendelijke groet, Team Mondig.
A.C.H. Maas
13-04-21 14:23:42
Beste team Mondig. Ik wil Jeroen en het hele verdere team heel hartelijk danken voor de deskundige en zeer prettige behandeling. Ik ben ontzettend blij met mijn klikgebit ! Mijn tandarts Pamela Meijer-de Greef gaf mij het advies naar U toe te gaan met mijn tandprobleem . Ik ben haar en uw hele team dan ook veel dank verschuldigd. Ik kan nu weer alles met mijn klikgebit en het zit perfect!
Nogmaals heel veel dank.
Opmerking:
Beste heer Maas, wij danken u voor uw bericht! Wij vinden het fijn om te lezen dat u zeer tevreden bent over uw behandeling en uiteraard uw klikgebit. Er is ons alles aan gelegen om onze patiënten met een tevreden gevoel de praktijk te laten verlaten. Met vriendelijke groet, Team Mondig.
Leon Scharpach
01-04-21 14:28:40
Vanuit mijn kant alleen maar zeer lovende woorden over Jeroen en zijn gehele team. Als je geboren wordt met oligodontie dan weet je een ding heel zeker, je zult redelijk wat uurtjes doorbrengen in een tandartsstoel.
Laat dit dan maar beter een tandartsstoel zijn bij een uiterst bekwaam tandarts, bij een tandartspraktijk waar ze je nog persoonlijk kennen, waar serieus goed werk wordt verricht, waar ze nog voor je willen vechten richting zorgverzekeraars, waar je merkt dat het team op elkaar is ingespeeld en waar ook nog steeds ruimte is voor een lach.

Jeroen, ik ben in ieder geval nog steeds ontzettend blij dat ik zoveel jaar geleden al bij je terecht ben gekomen. Ik heb veel aan je te danken.
Opmerking:
Beste heer Scharpach, bedankt voor uw mooie reactie aan het adres van uw behandelaar en zijn team! Wij gaan inderdaad tot het uiterste om onze patiënten te helpen en hen met een tevreden gevoel en mooi resultaat naar huis te laten gaan. Wij zijn zeer verheugd dat wij u hebben kunnen helpen en staan zeker altijd voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Mondig!
Marian van Dam
29-03-21 11:25:09
Aan Team Mondig,
Hartelijk dank voor de deskundige, prettige behandeling door Team Mondig.
Ben super blij dat ik op advies van vrienden in deze praktijk terecht ben gekomen nadat mijn vorige tandarts met de praktijk stopte. Niets dan lof voor zowel het secretariaat als Annemiek, c.s. en Jeroen.
Opmerking:
Beste mevrouw Van Dam, fijn dat u zich bij onze praktijk heeft aangemeld nadat uw vrienden ons onder de aandacht hadden gebracht. Dat is altijd prettig te vernemen. Wij danken u voor uw positieve reactie en verwelkomen u graag weer een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Mondig!
Bep Prevo
12-03-21 11:05:19
Zonder meer alleen maar een goed gevoel over de totale behandeling.
Vriendelijke mensen, en het belangrijkste, een prima resultaat.
Opmerking:
Beste mevrouw Prevo, bedankt voor uw reactie. Wij vinden het fijn dat u goed terugkijkt op uw behandeling en zeer tevreden bent over het eindresultaat. Wij verwelkomen u graag – mocht het nodig zijn – een volgende keer op onze praktijk. Met vriendelijke groet, Team Mondig.
Mariet Strik
19-02-21 15:19:14
N.a.v. het zorgvuldig en accuraat plaatsen van implantaten in 2017 door Jeroen Smit,
heb ik in alle vertrouwen wederom een implantaat laten plaatsen in december 2020 en
ook nu weer ben ik heel erg tevreden, zowel over zijn vakmanschap
als over zijn gewone menselijke en vriendelijke manier van handelen.
Ook zijn nazorg is voortreffelijk en zeer aan te bevelen.
Opmerking:
Beste mevrouw Strik, fijn te lezen dat u wederom heel erg tevreden bent over ons vakmanschap en benaderingswijze. Wij bedanken u voor deze complimenten en mocht het in de (nabije) toekomst noodzakelijk zijn, dan helpen wij u uiteraard graag weer verder. Met vriendelijke groet, Team Mondig! implantologie & tandheelkunde
Roel
03-02-21 13:37:33
Na uitvoerig overleg en meerdere pogingen om de kies te kunnen behouden bleek dit helaas niet mogelijk. Jeroen heeft hierna in een uitgebreid gesprek aangegeven wat de overgebleven mogelijkheden waren en welke risico's hieraan vastzitten. Nadat ik had gekozen voor het laten trekken van de kies en het plaatsen van een implantaat heeft Jeroen een duidelijke begroting gegeven.

Nadat de tandarts assistente de nodige voorbereiding had getroffen heeft Jeroen terwijl hij toelichting gaf over de behandeling de kies verwijderd en gelijktijdig een implantaat geplaatst.

Bij het verlaten van de praktijk met de nodige uitleg over mogelijke gevolgen van napijn en zwellingen in het gezicht ben ik naar huis gegaan, om 3 uur later weer aan het werk te gaan.

17 uur later nog steeds geen enkele napijn of zwelling.

Het after-treatment telefoontje van de secretaresse of ik na de behandeling pijn of vragen had, was voor mij een hele prettige verrassende ervaring.

Ik zou Jeroen zeker aanraden voor elke tandbehandeling, men is bij hem in goede handen met zijn uiterst klantvriendelijke team!
Opmerking:
Hartelijk dank voor uw reactie meneer De Ruwe, fijn dat u onder andere ons telefoontje na de behandeling als prettig heeft ervaren. Dit is onze standaard procedure bij behandelingen zoals de uwe. Wij verwelkomen u graag weer een volgende keer (mocht dat nodig zijn) in onze praktijk. Met vriendelijke groet, Team Mondig! implantologie & tandheelkunde
Tonen: 5  10   20

AFSPRAAK EN/OF MEER INFORMATIE

Een prachtig en natuurlijk eindresultaat, dat is waar alle Mondig! specialisten zich graag volledig voor inzetten. Wij bieden u graag een vakkundige oplossing die natuurlijk aanvoelt en niet van echt te onderscheiden is. Neemt u even contact met ons op om uw tandheelkundig probleem te bespreken? Een afspraak maken kan uiteraard ook.

Bel vrijblijvend 040 - 3033 773 of mail info@mondig.nl voor een vakkundige oplossing.