Skip to content Skip to footer

TEVREDEN OVER MONDIG? LAAT HET ONS WETEN!

Tevreden over Mondig implantologie & tandheelkunde? Is uw behandeling goed verlopen? Hier leest u de ervaringen van onze patiënten met Mondig! implantologie & tandheelkunde. Heeft u misschien zelf nog een aandachtspuntje of bent u heel erg tevreden? Laat het ons weten! Dat kan door hieronder een review achter te laten.

Alvast bedankt voor uw reactie!

Wij gebruiken uw bericht alleen om te plaatsen op onze review pagina op deze website. Uw gegevens of emailadres worden door ons niet bewaard.

EEN REVIEW ACHTERLATEN

    MONDIGE ERVARINGEN

    Na jaren met een niet fatsoenlijk passend boven gebit rond te hebben gelopen. En heel veel angst voor de tandarts, terecht gekomen bij mondig voor een intakegesprek. Daar werd alles duidelijk uitgelegd. Ook hoe de behandeling zou gaan. Ik wilde of een vaste brug of klikgebit. Kreeg netjes een paar dagen later de offertes binnen. Ben uiteindelijk gegaan voor een vaste brug. Kreeg keurig alle afspraken toegestuurd en deze klopte ook echt en op tijd. Ze hebben me hier echt over mijn angst heen geholpen . Vandaag is mijn vaste brug geplaatst. Wat ben ik een gelukkig mens. Ik kan niet ophouden met lachen. Het hele team is echt ontzettend lief en zorgzaam. En super deskundig. Een echte aanrader. Nogmaals bedankt allemaal 👍.

    Opmerking:

    Beste mevrouw Kaspers, Beste Susanne, dank voor je zeer positieve review. Altijd leuk om te lezen! Fijn dat u zo tevreden bent en tot uw volgende afspraak. Met vriendelijke groet, Team Mondig!

    Susanne Kaspers

    29-02-2024

    Nadat een brug in mijn onderkaak afgebroken was moest ik toch aan prothese geloven, eerst een gewone prothese maar die had geen grip dus over naar een clickgebit en zo kwam ik terecht bij Mondig.

    Het plaatsen van de implantaten verliep allemaal goed. Daarna kwam ik een keertje op controle bij Marieke daar en kwam het gesprek op een vaste prothese. Ze was enthousiast en vroeg meteen of de ik wilde dat tandarts/Implantoloog zou kijken of dat mogelijk was. Dat was het geval en hebben we een afspraak gemaakt om de behandeling te starten.

    Ik kreeg een uitgebreid behandelplan en kostenplaatje. Ik zag er heel erg tegenop op maar door de goede zorgen van Leonie en de humor van Jeroen viel het me 100% mee.

    Het is nu 3 maanden geleden dat het geplaatst is en ik ben super tevreden met mijn gebit. Gisteren op controle geweest en het zag er goed uit!

    Dank je wel team Mondig

    Opmerking:

    Beste mevrouw Van Son, Beste Lisette, dank voor uw mooie review! Fijn te lezen dat u zo tevreden bent met ons en tot op uw afspraak na de zomervakantie. Met vriendelijke groet, Team Mondig!

    Lisette van Son

    07-03-2024

    Na jaren van angst voor de tandarts, en schaamte voor mijn slechte gebit, eindelijk de stap durven zetten om voor een volledig kunstgebit te gaan. De behandeling kon onder volledige narcose, een uitkomst voor mij! Ik werd zo lief ontvangen en heel goed begeleidt in het hele proces. Jeroen heeft me er doorheen weten te slepen samen met zijn vakkundige en betrokken assistenten. 
    Na een half jaar noodgebit, nu mijn definitieve gebit gekregen. Wat een wereld van verschil! Ik kan weer eten en drinken zonder pijn en heb mijn lach terug, en daardoor mijn leven. Geen pijn en schaamte meer, dat doet echt wat met een mens. Ik ben zo ontzettend blij dat ik deze stap heb gezet! Ik ben Jeroen, Marieke en Leonie echt eeuwig dankbaar!

    Opmerking:

    Beste mevrouw Van Hooff, beste Patricia, heel erg bedankt voor uw review! We zijn verheugd te vernemen dat u weer kunt eten en drinken zonder pijn en u uw lach weer terug heeft. Daar doen we het ook uiteindelijk voor, om onze patiënten te voorzien van de beste zorg. En het is dan altijd leuk om het terug te lezen. Nogmaals dank en tot op de praktijk. Met vriendelijke groet, Team Mondig!

    Patricia van Hooff

    16-01-24

    Na een akelige val begin vorig jaar moest ik enkele tanden missen. Nu, een jaar later durf ik weer voluit te lachen dankzij Jeroen en zijn team. Vanaf het begin werd ik ontzettend fijn geholpen. De dames aan de front desk zijn aardig. Jeroen is niet alleen heel eerlijk en professioneel maar weet je door zijn humor ook op je gemak te stellen. Heel veel dank ook aan Leonie, Marieke en Stefanie voor jullie fantastische begeleiding en geduld. Jullie zijn kanjers!

    Opmerking:

    Beste mevrouw Hertogs, beste Karin, bedankt voor uw positieve reactie op onze werkwijze. Dat is altijd prettig om te horen. Bedankt en tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Mondig!

    Karin Hertogs

    13-01-24

    Na een lange periode van twijfel en angst ging ik op zoek naar nieuwe mogelijkheden om weer een sterk en mooi gebit te kunnen krijgen. Ik woon in Schijndel, maar na goed ingelezen te zijn via Google kwam ik op de website van Mondig.nl te Veldhoven. Het voelde voor mij goed. Een behandeling onder narcose en een hele goede tandarts/implantoloog. Ik heb toen een afspraak gemaakt voor een intakegesprek. Dat was de start van een mooi traject. Ik wist mijn wensen en Jeroen (tandarts/implantoloog) begreep dat direct. Gelukkig had ik de beschikking over financiële middelen. Er is een uitgebreide begroting voor mij gemaakt voir een behandeling. De door mij gekozen behandeling: Trekken van alle tanden en kiezen, toevoegen tandbot, rechtzetten van mond en het zetten van implantaten, 2 in de onderkaak en 4 in de bovenkaak en dat allemaal onder narcose. Het noodgebit werd direct geplaatst.
    Na wat voorbereidende afspraken die ik als zeer prettig heb ervaren, ontspannen sfeer, aardig en kundig personeel is de dattum voor de behandeling vast gelegd.
    De dag waarop deze behandeling plaatsvond was best heftig, maar was ook pijnloos. Uiteraard waren er wat napijntjes en blauwe plekjes. Maar het was allemaal goed te doen. Nu kon het genezingsproces gaan plaatsvinden. De implantaten konden gaan vastgroeien in het tandbot. Dat duurt een paar maanden. Na diverse afspraken (volgens een prima planning) om te komen tot een goed resultaat en wederom in ontspannen sfeer met zeer kundig en aardig personeel stond de datum vast voor de echte plaatsing van het complete vaste nieuwe gdbit. Dit was op 14 december om 9:15. Met prima voorwerk van een hele aardige en kundige jonge vrouw en een kundige en joviale tandarts/implantoloog werd het gebit geplaatst en kreeg ik een goede toelichting hie ik alles kan onderhouden. 
    En het resultaat? 
    Wat ben ik Superblij met mijn nieuwe gebit. Wat ben ik blij dat ik dit heb kunnen en durven doen. 
    Ik kan het iedereen aan raden om wat geld aan Jezelf te besteden. 
    En maak kennis met Mondig!

    Opmerking:

    Beste heer Jager, beste Alfred, dank voor uw positieve feedback. Wij zijn erg blij dat wij u hebben geholpen en de goede begeleiding hebben kunnen geven. En natuurlijk het feit dat u super blij bent met uw nieuwe gebit. Wij zien u graag weer in maart. Met vriendelijke groet, Team Mondig!

    Alfred Jager

    14-12-23

    Na het afbreken van een voortand in de bovenkaak in behandeling gekomen bij Mondig. Ben voor meer dan 100 % tevreden. De professionaliteit de rust en de punctualiteit van deze praktijk hebben mij in deze tijd in zeer positieve zin verrast. Lof voor |Jeroen Smits en zijn team en voor een ieder aan te bevelen. Bedankt

    Opmerking:

    Beste heer Gosen, beste Rob, bedankt voor uw positieve review en het feit dat u voor meer dan 100% tevreden bent. Dat is altijd fijn te horen. Mocht het in de toekomst nodig zijn, dan staan wij zeker weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Mondig!

    Rob Gosen

    14-12-23

    Hartelijk dank voor de geleverde tandheelkundige zorg .Met name het aanbrengen van de implantaten. Heel kundig team wat garant staat voor een prettig ontvangst , geruststellend advies kundige ingreep, en een goede nazorg. Nogmaals onze dank voor deze professionele ingreep.

    Opmerking:

    Beste heer en mevrouw Voorjans, hartelijk dank voor uw zeer positieve review, altijd leuk om terug te lezen dat u beide zo positief bent. 
    We zien jullie graag weer tegen het einde van het jaar. Met vriendelijk groet, Team Mondig! 

    Harry Truus Voorjans – Vervest

    21-11-23

    De laatse 3 jaar heb ik nog eens 3 kiezen moeten verliezen en werd het daardoor moelijker om goed te kunnen kauwen . Er was de keuze tussen een draadwerkprothese met kiezen of het plaatsen van implantaat kronen. Uiteindelijk gekozen voor het plaatsen van 6 implantaten met op sommige plekken kunstbot. Dit is door Dr. Smit en medewerkers naar volle tevredenheid gebeurd en heeft mijn tandarts Pamela van de Hoektand hier professioneel kronen op gemonteerd. Kauwen is weer een feestje.👌

    Opmerking:

    Beste heer Kole, Beste Johan, heel vriendelijk bedankt voor uw positieve terugkoppeling. Wij zijn zeer verheugd te vernemen dat u naar volle tevredenheid bent behandeld en dat u weer goed kunt kauwen! Met vriendelijke groet, Team Mondig!

    Johan Kole

    13-11-23

    Vriendelijk Mondig-team,
    Ik heb jullie een halfjaar lang geregeld moeten bezoeken om uiteindelijk twee implantaten in ontvangst te mogen nemen.
    De ritten van mijn woonplaats Nijmegen naar Veldhoven waren het meer dan waard.
    Jullie waren patient vriendelijk, mondig maar bovenal kundig.
    Jullie locatie was schoon en verzorgd en de wachtkamer voorzien van fatsoenlijke up-to-date lektuur. Daarvan heb ik nauwelijks gebruik van kunnen maken omdat op tijd de behandelingen begonnen.
    Graag tot ziens gaat mij te ver omdat dan zich weer problemen aandienen aan mijn gebit maar mocht dat onverhoopt het geval zijn loop ik met plezier de. twee trappen op richting Mondig.
    Het ga jullie allen goed.
    Groeten van Willy Bosch.

    Opmerking:

    Beste heer Bosch, beste Willy, bedankt voor uw fijne review, dat waarderen we zeer. We zijn blij te vernemen dat u vakkundig en prettig bij ons bent geholpen. Daar staat ons hele team dagelijks voor klaar. Rest mij nog te melden dat wij natuurlijk ook een lift hebben maar het is natuurlijk altijd goed om de trap te nemen. Wellicht tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Mondig!

    Willy Bosch

    10-11-23

    Na een ongelukkige val op straat in januari tijdens het wandelen, was ik in een klap drie voor tanden kwijt. Jeroen heeft meteen een behandelingsplan opgesteld en nu acht maanden verder heb ik

    weer een volledig gebit. Ik ben er heel blij mee! Nogmaals mijn dank aan Jeroen en Leonie voor de fijne begeleiding.

    Opmerking:

    Beste mevrouw Weselink-Vrijdag, beste Marieke, bedankt voor uw positieve reactie op onze werkwijze. Dat is altijd prettig om te horen. Bedankt en tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Mondig! 

    Marieke Wesselink-Vrijdag

    18-09-23

    Een ontsteking onder een kies zorgde ervoor dat die kies getrokken moest worden. De tandarts zei dat de keuze was een gat tussen de kiezen, een brug of een implantaat. Ik koos voor dat laatste. En heb er geen moment spijt van. Prima behandeling en begeleiding door het team Mondig en de zeer deskundige implantoloog Anton Dankers. De hele behandeling nam zijn tijd omdat er ook kunstbot aangebracht moest worden. Maar genezing kost nu een keer tijd. En met het resultaat ben ik heel tevreden. Bedankt team Mondig!

    Opmerking:

    Beste heer Kamp, beste Ron, bedankt voor uw positieve terugkoppeling. Wij zijn verheugd dat u zeer tevreden bent over het geleverde resultaat en dat u de behandeling en begeleiding als goed heeft ervaren. Dat is altijd fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Team Mondig!

    Rob Kamp

    12-10-23

    Na 7 jaar eindelijk de stap naar implantaat genomen. Ben zeer tevreden over de behandeling en de nazorg. Voor mij is eten weer plezier geworden. Mijn dank is aan het team van mondig wat mij behandeld heeft. Over een jaar kom ik zeker terug voor controle.

    Opmerking:

    Beste mevrouw Stuve, Beste Ingrid, helaas horen wij vaker van mensen dat ze de stap naar implantaten eerder hadden moeten nemen omdat het – na de hele rit – uiteindelijk is meegevallen. Maar gelukkig bent u nu voorzien. Fijn te lezen dat u tevreden bent over de behandeling en nazorg. Tot volgend jaar! Met vriendelijke groet, Team Mondig!

    Ingrid Stuve

    24-08-23

    Naar aanleiding van een openhartoperatie werden al mijn tanden getrokken.
    Hierna ben ik via mijn tandtechnieker Wim Mertens bij Jeroen Smit (Mondig) terechtgekomen
    voor implantaten in mijn ondergebit en na een jaar implantaten in mijn bovengebit waarna Wim Mertens voor een click gebit heeft gezorgd.
    Ik ben hier heel erg blij mee en kan nu ook weer alles eten.
    Graag wil ik Jeroen Smit en zijn bijzondere assistentes hartelijk bedanken voor de geweldige begeleiding ,behandeling en nabehandeling in een prettige omgeving.
    Ik zal dan ook iedereen MONDIG van harte aanbevelen.
    Dank en vriendelijke groeten,
    Theo Welp.

    Opmerking:

    Beste heer Welp, Beste Theo, vriendelijk dank voor uw super positieve review aangaande uw behandeling bij ons op de praktijk! Wij vinden het heel leuk om deze terugkoppeling te lezen want daar doen we het per slot van rekening ook voor! Onze klanten zodanig behandelen dat zij tevreden zijn en met een goed gevoel op de behandelingen terugkijken. Tot over een paar maandjes op uw volgende afspraak. Met vriendelijke groet, Team Mondig!

    Theo Welp

    07-08-23

    vandaag precies 1 jaar geleden boven implantaten en kunst bot laten plaatsen. ben toen heel goed begeleid omdat ik ontzettend bang was. ook het proces erna ook super ervaringen mee. ook heel veel rekening gehouden met me angst. in februari me nieuwe gebit gekregen. wat als gegoten zit. niet een keer terug hoeven gaan voor druk plekken. vandaag op controle geweest en alles was goed. hoef pas over een jaar terug te komen.
    dus ik ben zeer tevreden over mondig. wil er niet meer weg

    Opmerking:

    Beste Roksan, veel dank voor je positieve reactie! Erg fijn om te lezen dat je goed begeleid bent en goede ervaringen bij Mondig hebt opgedaan! Tot over een jaartje, dan zien we je graag weer terug.
    Met vriendelijke groet, Team Mondig!

    Roksan Crommentuijn

    06-06-23

    Inmiddels al 40 jaar heb ik een volledige gebitsprothese. De laatste jaren ontstonden er problemen met mijn onderprothese als gevolg van een slinkende onderkaak/tandvlees. Als blaasmuzikant weet ik als geen ander hoe belangrijk een gebit is voor het bespelen van een blaasinstrument.
    Collega muzikanten die hun hobby moesten beëindigen vanwege gebits-, en/of prothese problemen. De schrik zat er dus goed in op het moment dat er bij mij problemen gingen ontstaan.
    Na een zoektocht kwam ik bij Mondig uit en er volgde een intake waarbij ik mijn angst om mijn hobby te verliezen bespreekbaar kon maken. Vanwege een ernstig geslonken onderkaak werd geadviseerd om implantaten in de onderkaak te laten zetten en vervolgens een geheel nieuwe volledige prothese te maken.
    Door tandarts Anton Dank zijn probleemloos 2 implantaten geplaatst en na 6 weken kon worden begonnen met het maken van een nieuwe prothese. Uitgevoerd door Tandartsassistente Annemiek en Tandarts Jeroen.
    Ik heb in al de jaren dat ik een prothese heb nog nooit zo veel gastvrijheid, vriendelijkheid en zorgvuldigheid mogen ervaren dan bij Mondig.
    Het eindresultaat is prachtig en ik kan mijn hobby weer uitoefenen zoals weleer.

    Tandartsen Anton en Jeroen en Tandartsassistente Annemiek jullie waren voor mij een top trio.
    Dank jullie wel!!!

    Opmerking:

    Beste heer Monsieurs, beste John, bedankt voor uw zeer positieve review! Wij zijn zeer blij dat wij u zo goed hebben kunnen helpen en u uw hobby nog steeds met veel plezier kunt uitvoeren. Tot uw volgende afspraak! Met vriendelijke groet, Team Mondig!

    John Monsieurs

    16-04-23

    Heel tevreden. Ik ben door mijn eigen tandarts naar Mondig verwezen na jarenlange onrust in mijn rechterbovenkaak waar 2 kiezen keer op keer ontstoken raakten. 1 was al getrokken waarna ook de tweede eigenlijk niet meer te redden viel. Na een uitgebreide uitleg over het behandelplan was ik overtuigd en is er netjes een plan van aanpak gemaakt. De hele behandeling duurde ruim een jaar door lange herstelperiodes en een kaakverbreding/opbouw. Ik ben bijzonder blij met het resultaat. Eindelijk weer rust en bovendien voelt het heel natuurlijk. Graag wil ik hierbij Jeroen en het team een groot compliment geven over de geleverde diensten en vriendelijke benadering! Groetjes, Dennis

    Opmerking:

    Beste heer De Beer, Beste Dennis, dank voor je mooie compliment. Hier zijn wij zeer content mee. Het is altijd erg leuk om te vernemen dat u zeer tevreden bent over het eindresultaat en uw waardering over ons team. Dagelijks werken we hard om iedereen met een tevreden gevoel en stralende lach weer naar buiten te zien gaan. Bedankt! Met vriendelijke groet, Team Mondig!

    Dennis de Beer

    25-01-23

    G,dag, Nadat ik bij mijn tandarts uitbehandeld was voor 2 wortel kanaal behandelingen van beide voortanden werd ik door hem door verwezen naar implantoog Dr. Jeroen Smit van praktijk Mondig in Veldhoven.
    Tijdens de eerste afspraak , na een scan, werd al gelijk bevestigd wat ik al wist van de tandarts, wortels zijn ontstoken en is niets meer van over om iets mee te doen na een absorptie proces van jaren.
    Tijdens deze kennis making werd er meteen een plan van aanpak besproken en de Dr. was heel duidelijk met wat er moest gebeuren maar ook hoe lang het ging duren en het kosten plaatje werd gemaakt, en kreeg dit daarna per mail door.
    Daar er geen wortelbot meer aanwezig was moest dit eerst dmv kunstbot ingebracht worden en vergde een ingroei periode, waarna een scan volgde en weer verder gegaan kon worden met aanbreng van 2 implantaten. Ivm de div. operaties en ingroei periodes hieraan kon uiteindelijk na 10 maanden het groene licht gegeven worden en kan mijn tandarts weer verder om er tanden in te plaatsen, precies volgens het vooraf geplande schema van 10 maanden wat bij de aanpak al gemaakt was.
    Zelf had ik dit al veel te lang uitgesteld en kan dit niemand adviseren, vanaf begin tot einde ben ik bijgestaan / geholpen door een enorm ervaren en kundige arts die ook benaderbaar is, omgeven door een heel professioneel team van kundige mensen van receptionistes tot aan medewerksters, ieder kent haar taak heel goed en is duidelijk in het verhaal. Ook de vooraf gemaakte begroting klopte.
    Van pijn, afgezien van n gevoelig spuitje, is bij mij geen sprake geweest. Als ik dit eerder had geweten had ik het eerder opgelost want ik zag er wel tegenop. Achteraf voor niets. Daar deze wortel ontstekingen dezelfde zijn als op je hart slaan is het wel belangrijk hier niet te lang mee rond te lopen!
    Dus voor de goede uitleg en uitvoering, dank aan implantoloog Dr Smit en je team of professionals van Mondig.

    Opmerking:

    Beste heer Driessen, merci voor uw zeer positieve bericht 😉 Wij bedanken u voor de complimenten en vinden het fijn dat u zeer tevreden bent met het resultaat van uw behandeling. Met ons team staan we dagelijks onze patiënten bij en het is dan heel prettig om terug te horen dat wij u goed hebben bijgestaan. Bedankt nog voor de chocolaatjes, dat waarderen we zeer! Met vriendelijke groet, Team Mondig!

    P. Driessen

    13-11-22

    Ik ben bij Jeroen terecht gekomen voor een klikgebit met de implantaten zetten heeft Jeroen ook nog een stuk wortel verwijderd die 2 specialisten over het hoofd hadden gezien ik ben heel tevreden met het resultaat en het zit perfect het is een fijn team

    Opmerking:

    Beste mevrouw Jansen – van de Vorstenbosch, beste Nely, bedankt voor uw mooie reactie. En wat fijn dat u helemaal tevreden bent met uw implantaten en klikgebit. Wij zijn zeer verheugd dat wij u zo goed hebben kunnen helpen. Nogmaals dank voor uw complimenten. Met vriendelijke groet, Team Mondig!

    Nely Vorstenbosch

    04-10-22

    Door mijn tandarts werd ik, na een ongeval, waarbij mijn voortanden zwaar beschadigd raakten ,verwezen naar Mondig en kon ik daar binnen de kortste keren terecht voor een eerste afspraak. Mijn complimenten voor het hele behandeltraject! Dat was duidelijk, werd goed uitgelegd en uitstekend uitgevoerd. Dankjewel Jeroen en jouw team! Mondig zou ik bij iedereen aanbevelen!

    Opmerking:

    Beste heer Dankers, beste Frans, hartelijk dank voor uw positieve reactie. We zijn zeer blij dat we u van dienst hebben kunnen zijn na uw ongeval. En zeer fijn dat u de behandeling als duidelijk en uitstekend heeft ervaren. Iedere dag staan wij weer klaar voor onze patiënten en het is dan heel erg leuk om uw reactie te lezen. Daar doen we het immers voor. Met vriendelijke groet, Team Mondig!

    Frans Dankers

    04-10-22

    Beste mondigers Wat ben ik tevreden over jullie .ensuper blij met mijn inplantatten .zo werd ik door andere aan de kant geschoven .maar door jullie zo warm ontvangen .dank je wel anton dank voor je fijne duidelijke aanpak .ook de andere dames er rond omheen vrolijk lief behulpzaam .dank je wel allemaal groetjes hetty

    Opmerking:

    Beste mevrouw Van den Heuvel, beste Hetty, bedankt voor uw review. Wij vinden het fijn dat u zich zo positief uitspreekt over onze aanpak, warme ontvangst en begeleiding. Wij zien u graag in het nieuwe jaar op uw controle. Tot dan! Met vriendelijke groet, Team Mondig!

    Hetty van den Heuvel

    30-09-22

    Beste implantoloog Smit en team,

    Wat keek ik er tegenop. Ik miste al 25 jaar 1 grote kies, 1 andere was net getrokken en er was nog 1 kies opgegeven…..Omdat ik implantaten de gezondste en beste optie vond als alternatief voor mijn verder gezonde gebit, moest ik er toch aan geloven. 3 Implantaten in 1 x in de onderkaak. Wat was ik blij dat ik jullie op internet vond!! Alles kon onder algehele narcose gedaan worden. Dit was voor mij echt DE oplossing.
    Op de ochtend van de ingreep was ik erg nerveus, zeker omdat ik al tandartsangst heb. Maar ik ben opgevangen door een ontzettend enthousiast en vrolijk team! Wat een humor is er in dat team en wat werken ze professioneel! Ik kwam op een opblaasbedje te liggen, lag heerlijk , zelfs met mijn rugproblemen. (Echt een dikke aanrader voor mensen die dat ook hebben). Ik ben met een hoop humor de narcose in gegaan en heel goed begeleid.
    Na de ingreep heb ik n dag pijn gehad maar dat is te overzien en je vergeet het ook weer zo snel. Je krijgt tips en icepacks mee, dan is het goed te doen. En de assistentes beantwoorden al je vragen en elke keer weer even vriendelijk!
    Vandaag kreeg ik het mooie nieuws dat de implantaten goed zijn ingegroeid, vandaag na 3 maanden is er alleen nog een foto gemaakt en de tandarts kan verder met de kronen. Wat fijn dat het zo op deze manier kan met narcose. Helemaal TOP!!
    Ik had dus een kies die al 25 jaar eruit was, 1 die tijdens de behandeling werd getrokken en waarbij in het gat meteen een implantaat is geplaatst en een pas getrokken kies. Alle 3 de implantaten zijn goed ingegroeid.

    Dankjewel implantoloog Smit en assistenten!! Binnenkort kan ik weer met open mond lachen en in een lekker biefstukje of broodje met knapperige korst bijten.

    Opmerking:

    Beste mevrouw Koot, beste Stefanie, wat een enorm mooie review die we van uw narcosebehandeling hebben mogen ontvangen! Voor dit soort berichten staat ons hele team dagelijks klaar om onze patiënten op een positieve en (ondanks de omstandigheden) vrolijke manier te begeleiden in het hele proces. We zijn verheugd dat we u binnenkort weer kunnen laten stralen! En ook heel fijn dat u dan alles weer kunt eten. Bedankt en u bent altijd weer welkom bij ons. Met vriendelijke groet, Team Mondig!

    Stefanie Koot

    26-09-22

    beste mondigers, niet alleen blij met het implantaat ook blij met jullie werkwijze, duidelijke communicatie, mooie schone werkplek en vriendelijkheid van de betreffende jeroen en assistentes! de begroting was duidelijk en voor mij was duidelijk wat de verzekering wel en niet ging vergoeden!
    én… ik kan weer in een heerlijk stokbroodje bijten! groet, m@rgo *= ) !

    Opmerking:

    Beste mevrouw Janse, Beste Margo, bedankt voor uw positieve feedback. Erg leuk om te lezen dat u blij bent met niet alleen de behandeling maar ook met de werksfeer, communicatie en duidelijkheid. En natuurlijk erg fijn dat u weer kunt genieten van een stokbroodje! 😉 Met vriendelijke groet, Team Mondig!

    Margo Janse

    13-07-22

    Met twee tanden had ik eigenlijk al jaren problemen, de tandarts had al veel gedaan, maar zag dat er nu echt iets moest gebeuren. Hij zette alle mogelijkheden op een rijtje en ik besloot om dan maar implantaten te laten plaatsen, ook een op een plaats waar al jaren een kies ontbrak. Drie implantaten dus, het was echt een sprong in het diepe. Vanaf de eerste afspraak voelde ik me heel goed bij jullie. Iedereen was vriendelijk, ik kreeg overal uitleg over, antwoord op al mijn vragen en ik had echt vertrouwen. Vandaag zijn de kronen geplaatst en ik kan nu weer voluit lachen!! Bedankt, mensen van Mondig, jullie zijn geweldig. Hartelijk dank.

    Opmerking:

    Beste mevrouw Gondrie, Beste Susanne, dank voor uw leuke review! Fijn dat wij u hebben kunnen voorzien van een stralende lach! Iedere dag staan wij met ons team weer klaar om onze patiënten goed te begeleiden en dan is het fijn te lezen dat wij hebben kunnen waarmaken waar we dagelijks voor staan. Met vriendelijke groet, Team Mondig!

    Susanne Gondrie-Belt

    12-07-22

    Bedankt, Annemiek en Jeroen dank zei jullie kan ik weer normaal lekker eten. Geen medewerking van mijn vorige tandarts en toch hebben jullie ( vooral Annemiek ) met geduld,passen en meten het voor elkaar te krijgen dat mijn nieuwe prothese als gegoten zit! Alleen maar lof👍 Groetjes Mieke

    Opmerking:

    Beste mevrouw Van der Vleuten, Beste Mieke, erg bedankt voor uw positieve review en wat fijn dat u weer normaal kunt eten dankzij uw nieuwe prothese. Met vriendelijke groet, Team Mondig!

    Mieke van der Vleuten

    27-06-22

    Op aanraden van mijn tandarts doorverwezen naar Mondig voor het plaatsen van 2 implantaten. Ik ben echt super tevreden over jullie aanpak en aandacht. Iedereen is even vriendelijk en attent. Tijdens de behandeling werd er continue aangegeven wat er gebeurde en werd ik op mijn gemak gesteld. Jeroen en zijn team zijn echt begaan met je. De dag erna werd ik gebeld hoe het ging, dat is nog eens een 9+ klantervaring. Gisteren de laatste controle gehad en alles is prima verlopen! Kan iedereen aanbevelen om je bij Mondig te laten behandelen!

    Opmerking:

    Beste mevrouw Van Hoek, Beste Suzanne, heel erg bedankt voor uw zeer positieve reactie! Een 9+ klantervaring is natuurlijk wel een hele goede score. Wij vinden het fijn dat wij u goed hebben kunnen helpen en prettig te lezen dat u ons aanbeveelt bij anderen. Wij vonden de behandelingen bij en met u ook erg prettig en zien u graag binnenkort weer op de praktijk! Met vriendelijke groet, Team Mondig!

    Suzanne van Hoek

    27-05-22

    Met een doorverwijsbrief op zak heb ik nog 2 jaar lopen wikken en wegen. Wel, niet, wel, niet…….. Ik had natuurlijk een idee in welk traject ik me zou moeten storten en dat zou niet bepaald een leuk feestje worden. Uiteindelijk de stoute schoenen aangetrokken en contact opgenomen met Mondig om een oplossing te vinden voor aanhoudende tand/­kies/­kroonproblemen in de bovenkaak. Om te voorkomen dat dit een heel lang verhaal gaat worden beperk ik me tot de hoofdlijnen.

    Laat ik beginnen met te onderschrijven dat je als patiënt op geen betere plek terecht kan komen dan bij Mondig in Veldhoven. Noem het maar een warm bad!

    Gedurende het gehele proces vanaf de intake, keuzemogelijkheden behandeling, het trekken van alle boventanden, aanpassen tijdelijke prothese, pasmomenten, controles én alle behandelingen die daar nog tussenin zaten, heb ik me echt zeer op mijn gemak gevoeld.

    Nu mogen de slingers dan echt opgehangen worden en is het iedere dag weer een feest om in de spiegel te mogen kijken. Dankzij iedereen binnen Mondig heb ik weer een geweldige lach en een gezonde mond. Zonder ook maar iemand te kort te willen doen, een extra pluim voor Jeroen, Annemiek, Leonie, Marieke en Joyce voor hun zeer professionele behandeling, betrokkenheid, empathie, vriendelijkheid en geduld. Voor mij waren het 8 geweldige maanden 😊 Dankjewel!

    Opmerking:

    Beste heer Lindhout, Beste Andre, wat een mooie woorden die u schrijft en wat zijn we ontzettend blij dat u zo tevreden bent met het resultaat. Daar doen we het met z’n allen voor en staan we gedurende 5 dagen per week met ons enthousiaste team klaar! Het was ook vanuit ons iedere keer weer plezierig om u in de stoel te hebben. De maanden zijn voorbij gevlogen maar gelukkig mogen we u in de herfst weer verwelkomen! Tot dan! Met vriendelijke groet, Team Mondig!

    André Lindhout

    18-03-22

    Vorige week de behandeling bij Mondig afgerond.
    Na verschillende vervelende ervaringen bij vorige tandartsen bij mondig terecht gekomen.
    Ik moet zeggen tot grote tevredenheid.
    Er zijn 17 tanden getrokken, 12 inplantaten geplaatst en 2 bruggen.
    Al met al toch een hele gebeurtenis moet ik zeggen.
    De hele behandeling is mij erg meegevallen mede door goede voorlichting en afspraken die duidelijk zijn.
    ik wil toch Jeroen , Leonie , Annemiek die mij het meest behandeld hebben en zeker de rest van de dames bedanken voor de fijne omgang en begeleiding!
    Kees en Bart van Vink techniek ook bedankt!

    Opmerking:

    Beste heer Franken, Beste Johan, bedankt voor uw review en erg fijn dat wij u naar volle tevredenheid hebben kunnen helpen. Uw behandeling was zeker uitgebreid en wij kunnen ons voorstellen dat het inderdaad een hele gebeurtenis is. Vanaf het eerste moment van het Intake consult tot aan heden is toch een heel proces en neemt enige tijd in beslag. Prettig te horen dat de behandeling voor u is meegevallen en dankbaar voor uw woorden gericht aan ons team! Tot binnenkort voor uw controle. Met vriendelijke groet, Team Mondig!

    Johan Franken

    27-12-21

    Meerdere implantaten met kronen geplaatst. Een hele onderneming. Het resultaat is geweldig. Ik dacht dat dat wel raar ging voelen in mijn mond. Niets is minder waar, het past zo perfect waardoor het heel natuurlijk aanvoelt. Bij het plaatsen van de implantaten wat paracetemol genomen en een mooie netflixserie gekeken. En voorbij was het. Erg lieve mensen allemaal bij Mondig. Je wordt goed voorgelicht en gerustgesteld. Kortom ik ben zeer content en beveel Mondig van harte aan.

    Opmerking:

    Beste heer Rasmussen, beste Jesse, bedankt voor uw mooie review. Vanaf uw intake consult – begin dit jaar – hebben we een vrij uitgebreid behandeltraject doorlopen en het is dan erg fijn dat het perfect voor u aanvoelt. Dat is wat ons iedere dag weer uitdaagt. Het neerzetten van het perfecte resultaat bij onze patiënten! Dankbaar voor uw mooie woorden en fijn dat u onze praktijk aanbeveelt. Met vriendelijke groet, Team Mondig!

    Jesse Rasmussen

    19-12-21

    Vandaag een vervelende maar noodzakelijke behandeling gehad aan mijn implantaat. Ik zag er als een berg tegenop en achteraf is het reuze meegevallen. Iedereen is super vriendelijk en er hangt een gemoedelijke sfeer. Tijdens de behandeling zelfs nog kunnen lachen om Jeroen zijn humor. Wat een vakman. Topteam en ik ben blij dat ik doorverwezen ben naar jullie! Nu op naar een goed herstel.

    Opmerking:

    Beste mevrouw Prijs, beste Carlijn, bedankt voor uw reactie. Heel fijn te lezen dat uw behandeling achteraf is meegevallen en dat u de sfeer binnen de praktijk als prettig ervaart. Wij begrijpen dat onze patiënten opzien tegen behandelingen en iedere dag weer willen we dat iedereen met een glimlach de praktijk verlaat. Wij wensen u een goed herstel toe! Met vriendelijke groet, team Mondig!

    Carlijn van Rooij

    09-12-21

    Vandaag voor de laatste controle van mijn nieuwe prothese geweest. Alles is goed het past perfect, hele mooie tanden en geweldige medewerkers. Vorige prothese was ook zo goed bevallen bij Jeroen en daarom ben ik terug gegaan toen ik een nieuwe prothese nodig had. Heel blij met mijn mooie tandjes.

    Opmerking:

    Beste mevrouw Vervoort, Beste Jose, bedankt voor het plaatsen van de review. En wat fijn om te lezen dat ook uw tweede prothese goed bevalt en perfect past! Uiteraard bestaan onze werkzaamheden uit het realiseren van een perfect passende prothese maar het is toch altijd leuk te lezen als wij iemand weer blij hebben kunnen maken. Wij zien u graag in maart weer voor de controle. Tot dan! Met vriendelijke groet, Team Mondig!

    José Vervoort -Lenting

    29-11-21

    Recent een implantaat met kroon ter vervanging van een voortand laten plaatsen bij Mondig. Tandarts Smit is super professioneel, kundig en ervaren en de combinatie met de nieuwste technieken die worden gebruikt, heeft voor een prachtig resultaat gezorgd. Het hele team is heel deskundig, vriendelijk en meedenkend. De begeleiding tijdens de behandeling is heel prettig en zorgvuldig. Ook heel fijn dat er tijdens de ingroeiperiode vh implantaat wordt gezorgd voor een tijdelijke tandvoorziening. Ik ben heel tevreden!

    Opmerking:

    Beste mevrouw Verstraeten, Beste Saskia, vriendelijk dank voor uw review. Wij bedanken u voor de complimenten en vinden het fijn dat u zeer tevreden bent met het resultaat van uw behandeling. Iedere dag staan wij met ons team weer klaar om onze patiënten goed te begeleiden en dan is het fijn om terug te horen en te lezen dat dit prettig en zorgvuldig plaatsvindt. Wij zien u graag nog een keertje bij ons terug (enkel als het nodig is natuurlijk ;). Met vriendelijke groet, Team Mondig!

    Saskia Verstraeten

    20-10-21

    Gisteren, laatste controle gehad van mijn nieuwe prothese. Acht jaar geleden heeft Jeroen, (toen nog in het MMC,) mijn tanden getrokken en 2 implantaten in mijn onderkaak geplaatst. Ik was zeer tevreden, hoe alles was verlopen. Nu heb ik gisteren de laatste controle gehad van mijn nieuwe prothese bij Jeroen.
    Het is een genot, om in zon prettige, gezellige sfeer te worden ontvangen. Bij Jeroen en zijn team, voel je je op je gemak en ze gaan allemaal rustig en vakkundig te werk. Ik ben dus weer zeer tevreden over het resultaat en wil Jeroen en zijn team hartelijk bedanken en Mondig zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.

    Vriendelijke groet,
    Gerry.

    Opmerking:

    Beste mevrouw Emmelot, wat een mooie review hebben wij van u mogen ontvangen. Heel hartelijk dank daarvoor. Goed te vernemen dat u uw bezoeken aan onze praktijk als prettig ervaart en u (wederom) zeer tevreden bent over het resultaat. Fijn dat u ons aanbeveelt. Wij ontvangen u graag een volgende keer.

    Gerry Emmelot

    06-08-21

    Na zeer teleurstellende ervaringen bij een andere tandtechnicus was het een hele verademing om bij mondig terecht te komen waar er bij mij implantaten zijn gezet. perfect.een echte aanrader jeroen en je team hardstikke bedankt voor wat jullie voor mij hebben gedaangewoon 200%

    Opmerking:
    Beste heer Lafeber, bedankt voor uw zeer positieve reactie! 200% is natuurlijk wel een hele goede score 🙂 Wij zijn verheugd dat wij u goed hebben kunnen helpen. U bedankt voor uw bezoek en tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, team Mondig.

    ACR Lafeber

    13-07-21

    Na een zware operatie in mijn mond is door jeroen en zijn team een gebit aangepast .geweldig zoals zij dat hebben gedaan. beter had ik mij niet kunnen wensen ook het begrip en behulpzaamheid zijn enorm op een schaal van 1 op 10 is het zeker een elf waard heel heel erg bedankt

    Opmerking:
    Beste mevrouw Van Aken, hartelijk dank voor uw enthousiaste feedback. Wij zijn heel blij om zo’n mooie reactie te mogen lezen. Dank u wel voor uw bezoek aan de praktijk. Met vriendelijke groet, team Mondig!

    Helma van Aken

    13-07-21

    Na toch wel enkele traumatische ervaringen elders,is het een verademing om bij Mondig onder behandeling te mogen zijn.
    Vakkundig,­professioneel,­ attent,­patientvriendelijk en dat met een gezonde dosis humor maakt het een stuk prettiger.
    Verwijderen van en opnieuw plaatsen van meerdere implantaten,waar ik erg tegen opzag is achteraf 100% meegevallen,dankzij Jeroen en zijn team.
    Van het 1e consult tot de laatste nacontrole altijd super geweest.
    En meer dan tevreden over het totale resultaat.
    Team Mondig bedankt daarvoor.

    Opmerking:
    Beste heer De Groot, Beste Rob, fijn te lezen dat u ons vakkundig, professioneel, attent en patiëntvriendelijk vindt. Dat is natuurlijk een heel mooi compliment! Erg prettig ook dat dat het plaatsen van de implantaten 100% is meegevallen en u meer dan tevreden bent over het totale resultaat. Dat is goed om te horen. Wij zien u graag op de volgende (jaar)controle weer terug. Met vriendelijke groet, Team Mondig!

    Rob de Groot

    24-06-21

    Natuurlijk zit ik liever op een terras dan bij Jeroen en zijn dames, maar eerlijk is eerlijk , vanaf het eerste consult enkel complimenten voor de uitleg, opvang en behandeling van een uitgebalanceerd , maar belangrijker, een gezellig team, dat alles in staat stelt om je kundig en in alle rust de juiste behandeling te geven.
    Ook mijn vrouw was uitermate enthousiast dat ik in verdoofde toestand uitermate rustig was en niets terug zei toen zij opperde met mijn pinpas te gaan shoppen, met als resultaat dat wij beiden er beter uitzien, mensen nog bedankt en kom ik jullie tegen op het terras, de bitterballen zijn voor mij, Joop de Graaf/ Nuenen

    Opmerking:
    Beste heer De Graaf, wat een enorm positieve review hebben we van u mogen ontvangen! Erg fijn dat u uw behandeling als prettig heeft ervaren en dat uw vrouw er ook nog voordeel aan had. Nu maar hopen dat we u snel tegenkomen op het terras…. J  Met vriendelijke groet, Team Mondig!

    Joop de Graaf

    22-06-21

    Onlangs heb ik een implantaat laten plaatsen bij Mondig, ik zag hier ook erg tegenop. Achteraf is het heel erg meegevallen, gelukkig!
    Ik wil Jeroen en zijn team bedanken voor de kundigheid, persoonlijke aandacht en vriendelijkheid! Iedereen was altijd heel vriendelijk en attent, echt heel fijn!
    De behandeling hier heb ik als zeer prettig ervaren en ik zal Mondig ook zeker aanbevelen bij anderen.
    @Mondig Team: Bedankt!!!

    Opmerking:
    Beste mevrouw Megens, heel erg fijn te lezen dat u zo tevreden bent geweest over uw behandeling en onze medewerkers dat u onze praktijk aanbeveelt bij anderen. Dat is een mooi compliment! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Mondig!

    Rianne Megens

    11-06-21

    Ik ben net als de meeste van mijn leeftijd als de dood om naar de tandarts te gaan.
    Ja wand heel vroeger gingen we naar de schooltandarts dat was geen feest als je daar was geweest.
    Nu is het heel anders ,je kunt bijna zeggen dat je met plezier naar de tandarts gaat.
    Een heel team lieve en vakkundige mensen staan voor je klaar en vragen steeds hoe gaat het kunnen we nog iets voor u doen.
    Ik ben super blij dat ik zo geholpen wordt een dikke 10 verdiend .
    Tot over een half jaar dan kom ik graag weer terug.

    Vriendelijke groet mevr. J. Roest

    Opmerking:
    Beste mevrouw Roest, bedankt voor uw zeer positieve reactie en wat fijn om te horen dat u tegenwoordig met plezier naar de tandarts gaat! Dat horen we uiteraard graag. We zien u graag over een half jaartje weer op de praktijk! Met vriendelijke groet, Team Mondig!

    Janny Roest

    08-06-21

    Via mijn vorige mondhygiëniste ben ik in contact gekomen met Mondig. Ik was toe aan een nieuwe prothese en wilde graag een implantaat zodat ik weer aan twee zijdes kon eten. Het resultaat is fantastisch en de behandelingen heel open en vooral vriendelijk.
    Wat ik bij de vorige tandarts miste was hier gelukkig wel te vinden, de menselijke maat. Niet de dure behandeling die ik zelf voorstond maar een die beter bij mij past. Shapoo.

    Opmerking:
    Beste heer Sandkuijl, Beste Jos, bedankt voor uw positieve feedback! We vinden het zeer fijn dat u het resultaat fantastisch vindt en onze aanpak als prettig heeft ervaren. Wij kijken inderdaad altijd naar de behandeling die het beste bij iemand past en bespreken dat in alle openheid met onze patiënten. We verwelkomen u graag weer een volgende keer in onze praktijk. Met vriendelijke groet, Team Mondig!

    Jos Sandkuijl

    19-05-21

    Allereerst wil ik graag vermelden dat ik zeer tevreden ben met mijn click prothese .
    Ten eerste heeft Jeroen mij zeer op mijn gemak gesteld tijdens de intake omdat ik er ontzettend tegenop zag. Maar ik moet eerlijk zeggen dat ik het als zeer prettig ervaren heb.
    Nergens last van gehad en raad het andere mensen ook aan.
    Verder wil ik Jeroen en zijn vakmensen bedanken voor de prettige ervaring en voor hun vakkennis.
    Met vriendelijke groeten Peter Knapen Heeze

    Opmerking:
    Beste heer Knapen, wij willen u allereerst bedanken voor uw reactie. Wij vinden het fijn dat u zeer tevreden bent met uw prothese en de bij u uitgevoerde behandeling. Wij zien dikwijls dat mensen hun behandeling uitstellen vanwege het feit dat ze er tegenop zien. Gelukkig is het u alleszins meegevallen. Tot een volgende keer en nogmaals dank namens het gehele Mondig! Team!

    Peter Knapen

    04-05-21

    Hierbij deel ik mede dat ik zeer VERHEUGD was over het consult op woensdag j.l. om 15.50 uur voor een behandeling. Ik zou gaarne Ilse en Elske veel DANK zeggen voor hun VAKKUNDIGHEID!!
    Toen ik voor de spiegel stond riep ik: Wauuuwwww……!!!! Wat PRACHTIG!!

    Ja BESTE Jeroen, je kunt heel trots zijn op jouw TEAM!!
    Verder veel SUCCES voor de toekomst!! En tot een volgende keer!!

    Een hartelijke groet van mij,

    Rolf.

    Opmerking:
    Beste heer Van der Meer, vriendelijk dank voor uw reactie. Wat een mooie woorden en wat zijn wij blij dat u het eindresultaat prachtig vindt. Wij werken dagelijks met het hele team om reacties zoals de uwe, bij iedere patiënt weer te bereiken! Wij verwelkomen u graag een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Mondig.

    Rolf van der Meer

    19-04-21

    Ik ben erg goed geholpen door Mondig. Ik had en trauma opgelopen aan één van de twee voortanden. Twee tandartsen gezien die een verkeerde diagnose hadden gesteld. Achteraf moest er toch een kroon worden geplaatst op een voortand.

    Het eerste wat me opviel bij Mondig is dat zij “zorg” hoog in het vaandel hebben staan in Tandheelkunde. Na verschillende tandartsen te hebben bezocht merk ik dat veel praktijken nu de focus leggen op de commerciële kant van het vak. Mondig gaf mij in tegenstelling tot deze norm echt een gevoel dat ze elke behandeling met uiterste zorg uitvoeren. Bij andere praktijken voelde ik meer een klant.

    Verder ben ik erg goed geholpen. Jeroen is een specialist en echt een topper, even als zijn team. Zij gebruiken geavanceerde apparatuur en dit in handen van goede mensen is een geweldige combinatie. Echt een aanrader!

    Opmerking:
    Beste heer Yeung, allereerst willen wij u bedanken voor uw positieve reactie. Het is altijd erg leuk om te horen dat u heeft ervaren dat wij onze zorg naar onze patiënten hoog in het vaandel hebben staan. Dat klopt inderdaad, we kijken naar de mogelijkheden en zoeken naar de beste oplossingen voor ieders budget. Met vriendelijke groet, Team Mondig!

    Bernard Yeung

    14-04-21

    Vriendelijk team, ze denken goed met je mee tijdens een intake gesprek en proberen daarmee je problemen zo goed mogelijk op te lossen, waardoor je een mooi resultaat krijgt en ik nu weer met een big smile kan rond lopen! 🙂

    Opmerking:
    Beste heer De Kruijf, vriendelijk dank voor de fijne reactie! Ons doel is inderdaad om samen met onze patiënten te streven naar de perfecte oplossing. We zijn erg blij voor u dat u nu weer met een “big smile” kunt rondlopen. Met vriendelijke groet, Team Mondig.

    Niels de Kruijf

    13-04-21

    Beste team Mondig. Ik wil Jeroen en het hele verdere team heel hartelijk danken voor de deskundige en zeer prettige behandeling. Ik ben ontzettend blij met mijn klikgebit ! Mijn tandarts Pamela Meijer-de Greef gaf mij het advies naar U toe te gaan met mijn tandprobleem . Ik ben haar en uw hele team dan ook veel dank verschuldigd. Ik kan nu weer alles met mijn klikgebit en het zit perfect!
    Nogmaals heel veel dank.

    Opmerking:
    Beste heer Maas, wij danken u voor uw bericht! Wij vinden het fijn om te lezen dat u zeer tevreden bent over uw behandeling en uiteraard uw klikgebit. Er is ons alles aan gelegen om onze patiënten met een tevreden gevoel de praktijk te laten verlaten. Met vriendelijke groet, Team Mondig.

    A.C.H Maas

    12-04-21

    Vanuit mijn kant alleen maar zeer lovende woorden over Jeroen en zijn gehele team. Als je geboren wordt met oligodontie dan weet je een ding heel zeker, je zult redelijk wat uurtjes doorbrengen in een tandartsstoel.
    Laat dit dan maar beter een tandartsstoel zijn bij een uiterst bekwaam tandarts, bij een tandartspraktijk waar ze je nog persoonlijk kennen, waar serieus goed werk wordt verricht, waar ze nog voor je willen vechten richting zorgverzekeraars, waar je merkt dat het team op elkaar is ingespeeld en waar ook nog steeds ruimte is voor een lach.

    Jeroen, ik ben in ieder geval nog steeds ontzettend blij dat ik zoveel jaar geleden al bij je terecht ben gekomen. Ik heb veel aan je te danken.

    Opmerking:
    Beste heer Scharpach, bedankt voor uw mooie reactie aan het adres van uw behandelaar en zijn team! Wij gaan inderdaad tot het uiterste om onze patiënten te helpen en hen met een tevreden gevoel en mooi resultaat naar huis te laten gaan. Wij zijn zeer verheugd dat wij u hebben kunnen helpen en staan zeker altijd voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Mondig!  29-03-21

    Leon Scharpach

    01-04-21

    Vanuit mijn kant alleen maar zeer lovende woorden over Jeroen en zijn gehele team. Als je geboren wordt met oligodontie dan weet je een ding heel zeker, je zult redelijk wat uurtjes doorbrengen in een tandartsstoel.
    Laat dit dan maar beter een tandartsstoel zijn bij een uiterst bekwaam tandarts, bij een tandartspraktijk waar ze je nog persoonlijk kennen, waar serieus goed werk wordt verricht, waar ze nog voor je willen vechten richting zorgverzekeraars, waar je merkt dat het team op elkaar is ingespeeld en waar ook nog steeds ruimte is voor een lach.

    Jeroen, ik ben in ieder geval nog steeds ontzettend blij dat ik zoveel jaar geleden al bij je terecht ben gekomen. Ik heb veel aan je te danken.

    Opmerking:
    Beste heer Scharpach, bedankt voor uw mooie reactie aan het adres van uw behandelaar en zijn team! Wij gaan inderdaad tot het uiterste om onze patiënten te helpen en hen met een tevreden gevoel en mooi resultaat naar huis te laten gaan. Wij zijn zeer verheugd dat wij u hebben kunnen helpen en staan zeker altijd voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Mondig!

    Marian van Dam

    29-03-21

    Zonder meer alleen maar een goed gevoel over de totale behandeling.
    Vriendelijke mensen, en het belangrijkste, een prima resultaat.

    Opmerking:
    Beste mevrouw Prevo, bedankt voor uw reactie. Wij vinden het fijn dat u goed terugkijkt op uw behandeling en zeer tevreden bent over het eindresultaat. Wij verwelkomen u graag – mocht het nodig zijn – een volgende keer op onze praktijk. Met vriendelijke groet, Team Mondig.

    Bep Prevo

    12-03-21

    N.a.v. het zorgvuldig en accuraat plaatsen van implantaten in 2017 door Jeroen Smit,
    heb ik in alle vertrouwen wederom een implantaat laten plaatsen in december 2020 en
    ook nu weer ben ik heel erg tevreden, zowel over zijn vakmanschap
    als over zijn gewone menselijke en vriendelijke manier van handelen.
    Ook zijn nazorg is voortreffelijk en zeer aan te bevelen.

    Opmerking:
    Beste mevrouw Strik, fijn te lezen dat u wederom heel erg tevreden bent over ons vakmanschap en benaderingswijze. Wij bedanken u voor deze complimenten en mocht het in de (nabije) toekomst noodzakelijk zijn, dan helpen wij u uiteraard graag weer verder. Met vriendelijke groet, Team Mondig! implantologie & tandheelkunde

    Mariët Strik

    19-02-21

    Na uitvoerig overleg en meerdere pogingen om de kies te kunnen behouden bleek dit helaas niet mogelijk. Jeroen heeft hierna in een uitgebreid gesprek aangegeven wat de overgebleven mogelijkheden waren en welke risicos hieraan vastzitten. Nadat ik had gekozen voor het laten trekken van de kies en het plaatsen van een implantaat heeft Jeroen een duidelijke begroting gegeven.

    Nadat de tandarts assistente de nodige voorbereiding had getroffen heeft Jeroen terwijl hij toelichting gaf over de behandeling de kies verwijderd en gelijktijdig een implantaat geplaatst.

    Bij het verlaten van de praktijk met de nodige uitleg over mogelijke gevolgen van napijn en zwellingen in het gezicht ben ik naar huis gegaan, om 3 uur later weer aan het werk te gaan.

    17 uur later nog steeds geen enkele napijn of zwelling.

    Het after-treatment telefoontje van de secretaresse of ik na de behandeling pijn of vragen had, was voor mij een hele prettige verrassende ervaring.

    Ik zou Jeroen zeker aanraden voor elke tandbehandeling, men is bij hem in goede handen met zijn uiterst klantvriendelijke team!

    Opmerking:
    Hartelijk dank voor uw reactie meneer De Ruwe, fijn dat u onder andere ons telefoontje na de behandeling als prettig heeft ervaren. Dit is onze standaard procedure bij behandelingen zoals de uwe. Wij verwelkomen u graag weer een volgende keer (mocht dat nodig zijn) in onze praktijk. Met vriendelijke groet, Team Mondig! implantologie & tandheelkunde

    Roel

    03-02-21

    Ik ben door mijn eigen tandarts doorverwezen naar Mondig/Jeroen op basis van zijn eigen ervaringen met het plaatsen van Implantaten. Er is mij heel goed uitgelegd wat er ging gebeuren, wat ik kon verwachten en ook de tijd en geld die het zou gaan kosten. Het volledige team neemt echt de tijd voor je en je voelt je dan ook geen nummer maar een patient/klant. Deze week zijn ze vrij gelegd en ook daar weer al tijd en ruimte voor uitleg en vragen.
    Last but not least is alles ook gegaan zoals gepland en kan ik nu verder bij mijn eigen tandarts. Meestal zeg je dan “Tot Ziens” maar in dit geval zeg ik gewoon, Bedankt team Mondig

    Opmerking:
    Beste heer Louwers, wij vinden het fijn dat wij u hebben kunnen helpen en dat u aangeeft dat wij u gedurende het hele proces goed hebben geïnformeerd. Dit vinden wij als praktijk ook zeer belangrijk. Wij danken u voor de heerlijke versnaperingen. Dit hebben wij zeer gewaardeerd. Wij wensen u het allerbeste voor in de toekomst en mocht het nodig zijn, dan bent u uiteraard altijd welkom. Namens het gehele Mondig Team!

    Rob Louwers

    27-01-21

    ik heb door jeroen een implantaat laten zetten ,het is perfect gedaan weinig of geen last van gehad.
    hij legt het allemaal netjes uit en zeer vriendelijk.
    ook de rest van het personeel is super aardig en behulpzaam je krijgt ook een duidelijk antwoord op je vragen.
    zou zeggen jeroen en de rest van het team ga zo door het is top

    Opmerking:
    Beste mevrouw Sleddens, wij bedanken u voor uw reactie en vinden het erg fijn dat u tevreden bent met het eindresultaat. Met vriendelijke groet, Team Mondig! implantologie & tandheelkunde

    Trees Sleddens

    14-12-20

    Ik ben ontzettend tevreden over mijn extractie behandeling onder narcose. Was vrij zenuwachtig (op je 31e al je tanden laten trekken is niet niks) maar dankzij mijn vertrouwen in tandarts Jeroen, zijn assistente en anesthesist heb ik de behandeling positief ervaren. Ik raad dan ook iedereen aan – die angst heeft voor de tandarts – om onder narcose je behandeling te laten uitvoeren. Ik was ook ontzettend bang voor de narcose maar dit was echt heerlijk! Ze hebben bij mij binnen een uurtje alle tanden verwijderd en een noodprothese geplaatst. Trouwens ook deze noodprothese is super mooi gemaakt door Vink Tandtechniek in Waalre! Echt vakwerk en absoluut geen spijt van mijn beslissing om hier naartoe te gaan (ondanks de afstand van 105km)! Dikke aanrader!

    Opmerking:
    Geachte mevrouw, hartelijk dank voor uw reactie. Met vriendelijke groet, Team Mondig! implantologie & tandheelkunde

    Anoniem

    03-11-20

    Indrukwekkend vakmanschap !!!

    Betreft het plaatsen van 6 implantaten in de bovenkaak en in een later stadium het monteren van kronen op de implantaten: een omvangrijk werk met een prachtig resultaat, zowel esthetisch alsook functioneel.

    Perfecte pasvorm vanaf het eerste moment, geen napijn, geen ongemak, meteen weer alles kunnen eten, met een gemak waarvan ik niet meer wist dat het bestond.

    Het traject is nogal lang, want de implantaten moeten in de kaak groeien en ook het geplaatste bot moet in omvang toenemen. Een wonder dat dit allemaal kan bij een 70-plusser.

    Ik was erg bang, maar die angst is weggenomen door het vriendelijk, altijd vrolijk en erg humoristische team. En natuurlijk ook door de vaardige verdoving van de zo van harte meelevende Marieke, die hierdoor voor altijd een plaats heeft gekregen in mijn dankbare hart.

    Kort samengevat: ik vond het plaatsen van implantaten en kronen minder erg dan het trekken van een paar kiezen.

    Met mijn vele wensen is optimaal rekening gehouden: ze zijn allemaal ingewilligd! Nooit verloor de tandarts en/of assistente hierbij hun geduld of hun goed humeur!

    De praktijk doet prettig en rustgevend aan. De praktijkruimte is heerlijk koel bij de toen heersende tropische buitentemperaturen.

    Toen na de volledige lock-down de praktijk weer openging, maakte ik me zorgen over de Corona-preventie (want ja, leeftijd hé). Ook deze zorgen waren onnodig: de genomen maatregelen waren strict en geruststellend, zonder de aangename sfeer van de praktijk aan te tasten.

    Hulde en Dank Dank Dank lieve mensen !

    Marion van der Graaf

    Opmerking:
    Geachte mevrouw van der Graaf, hartelijk dank voor uw reactie. Zou u uw ervaringen eventueel ook via Google Review of Zorgkaart Nederland met ons willen delen? (­https:­//­search.­google.­com/­local/­writereview?­placeid=­ChIJxyrqqB7axkcRoGhSl6v1­iS4 of https:­//­www.­zorgkaartnederland.­nl/­zorginstelling/­tandartsenpraktijk-­pvoi-­praktijk-­voor-­orale-­implantologie-­j-­h-­smit-­veldhoven-­3033523)­ Alvast bedankt! Team Mondig! implantologie & tandheelkunde.

    Marion van der Graaf

    22-10-20

    AFSPRAAK OF MEER INFORMATIE?

    Een prachtig en natuurlijk eindresultaat, dat is waar alle Mondig! specialisten zich graag volledig voor inzetten. Wij bieden u graag een vakkundige oplossing die natuurlijk aanvoelt en niet van echt te onderscheiden is. Neemt u even contact met ons op om uw tandheelkundig probleem te bespreken? Een afspraak maken kan uiteraard ook.

    Bel vrijblijvend 040 – 3033 773 of mail info@mondig.nl voor een vakkundige oplossing of schrijf u vrijblijvend in voor een intake via de knop hiernaast. Er opent dan een formulier. Met dit formulier kunt u eenvoudig uw contactgegevens achterlaten. Wij nemen dan vervolgens telefonisch of via email contact met u op voor een intake. Op die manier kunnen we u het beste van dienst zijn.

    Alvast bedankt!

    Met vriendelijke groet,

    Team Mondig! implantologie & tandheelkunde Veldhoven (omgeving Eindhoven)

    BEZOEKADRES

    Bastion 30
    5509 MJ Veldhoven

    OPENINGSTIJDEN

    Ma t/m di 8:00 – 18:00 uur

    Wo t/m do 8:00 – 16:30 uur
    Vr 8:00 – 13:00 (op narcosedagen tot 16:30 uur)

    Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 8:00 – 16:30 uur en op vrijdag van 8:00 – 13:00 uur.

    OP DE HOOGTE BLIJVEN?
    Mondig! implantologie & tandheelkunde © 2024. All Rights Reserved.