Navigeren: klik linksboven voor MENU of scroll naar beneden

WIJ STAAN GRAAG VOOR U KLAAR

Ons vak gaat over mensen, dat realiseren wij ons als geen ander. Al is het voor niemand leuk om in de tandartsstoel te liggen, via een uitmuntende zorg en een ontspannen sfeer hopen we dat het voor u toch plezierig kan zijn. Bij Mondig! is iedereens doel u vlot, vakkundig en secuur te helpen. In een prettige, gemoedelijke sfeer en, als het kan, liefst met een vleugje humor.

Wie is waarin gespecialiseerd en wat drijft ons?
Lees meer over Jeroen, Anton, Meike, Femke, Simone, Nadi, Marieke, Leonie, Joyce, Milette, Stefanie, Annemieke, Corine, Riekie, Monique, Natasja en Willemine.

Implantologen, tandartsen, praktijkmanager en mondhygiëniste


Jeroen Smit, tandarts-implantoloog NVOI en oprichter van Mondig!

Nadat hij in 1996 afstudeerde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen werkte Jeroen drie jaar lang als tandarts in Italië. Eenmaal terug in Nederland specialiseerde hij zich in de prothetiek en implantologie, opnieuw bij het Radboud.
Na een gestage groei van zijn Praktijk voor Orale Implantologie (PVOI) in de afgelopen 10 jaar in het Maxima Medisch Centrum werd het in 2017 voor Jeroen tijd om naar een nieuwe, grotere locatie een stukje verderop in Veldhoven te verhuizen. Tijd ook voor een nieuwe naam: Mondig!

Bij Mondig! beoefent de tandarts-implantoloog zijn vak op hoog niveau. Zijn passie voor het vak is eindeloos en de beste behandeltechnieken kunnen blijven toepassen is een belangrijke drijfveer voor Jeroen. Om dat te kunnen bewerkstelligen blijft hij met veel enthousiasme cursussen volgen en congressen bezoeken. Zodat hij u met een brede glimlach het beste advies en de beste behandeling kan geven.
Jeroen is ook visiteur van de NVOI. Om de vijf jaar krijgt elke implantoloog in Nederland bezoek van twee visiteurs. Deze beoordelen in hoeverre de behandelingen op hoog niveau worden uitgevoerd. Dat hoge niveau is een vereiste om de titel ‘implantoloog’ te kunnen behouden.

Een onafhankelijke, prettige beoordeling:
Jeroen’s praktijk Mondig! wordt natuurlijk ook door een onafhankelijk visiteur bezocht en beoordeeld. De conclusie uit de laatste beoordeling is als volgt:
Jeroen is een collega die met veel passie zijn vak uitoefent. Bij zijn casussen komt naar voren dat hij tevens uiterst bekwaam is. Dit vormt samen de ideale combinatie voor een goede implantoloog. Daarnaast staat hij open voor nieuwe inbreng en ideeën. Wij hebben de visitatie als prettig ervaren.

Tot slot is Jeroen Smit natuurlijk ook erkend door de Nederlandse Vereniging voor Orale implantologie.
Als vader van twee jonge kinderen blijft er voor Jeroen eigenlijk te weinig tijd over voor zijn hobbies: waterpolo en vissen.

BIG-nummer Jeroen Smit: 99046185102Anton Dank, tandarts - implantoloog NVOI

In 2007 behaalde Anton zijn tandartsbul aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Na zijn studie volgde hij modulaire opleidingen op het gebied van de orthodontie en de reconstructieve tandheelkunde. Anton zette zijn eerste stappen in de orale implantologie in het UZ Gent. Daar groeide zijn interesse voor dit vakgebied. In 2017 werd de 3-jarige postinitiële opleiding Orale Implantologie en Prothetische Tandheelkunde aan de Vrije Universiteit Amsterdam (ACTA) succesvol afgerond. Momenteel is hij werkzaam als NVOI-geregistreerd implantoloog en onderzoeker aan de VU.

BIG-nummer Anton Dank: 39908733102Meike van de Kerkhof, tandarts

Meike van de Kerkhof is in 2017 afgestudeerd als tandarts aan de Radboud Universiteit te Nijmegen, opleiding Tandheelkunde. De keuze voor deze opleiding was dat de afwisseling tussen het theoretische gedeelte en het praktisch bezig zijn, haar erg aansprak. Na haar studie is Meike bij een tweetal tandartspraktijken voor langere tijd werkzaam geweest. Het contact met verschillende mensen op een dag en de diversiteit in behandelingen vindt zij de perfecte combinatie. Geen dag is daardoor hetzelfde, zo geeft Meike aan. Daarnaast staat het behalen van een mooi tandheelkundig resultaat bij haar hoog in het vaandel! Meike wisselt haar drukke baan graag af met stedentripjes.

BIG-nummer Meike van de Kerkhof: 19922763502Femke Smit, praktijkmanager

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest als HR-Manager en verschillende reorganisaties te hebben uitgevoerd, besloot ze om parttime binnen Mondig aan de slag te gaan. Femke is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen de praktijk en dan met name alles wat niet aan de stoel plaatsvindt. Zij doet dit uiteraard in samenspraak met de eigenaar. Femke houdt zich o.a. bezig met het personele gedeelte (het regelen van opleidingen, afstemmen van vakanties e.d.) maar ook de administratieve organisatie en de huisvesting.Simone van den Ouweland, mondhygiëniste

Simone heeft in 2016 haar diploma Mondzorgkunde behaald in Nijmegen en is sindsdien actief in het vak. Tijdens haar studie en latere werkervaring is ze erachter gekomen dat ze veel affiniteit heeft met zowel reguliere patiënten als angst patiënten, patiënten met het autismespectrum en een verstandelijke handicap. Persoonlijke begeleiding staat bij Simone voorop. Samen met de patiënt streven naar een goede, mooie maar vooral gezonde mond is haar doel. Naast haar werk heeft ze nog tal van hobby’s waaronder volleybal en tennis.Nadi Goljien, mondhygiëniste


 

Tandartsassistenten


Marieke, stoel- en preventieassistente

Leonie, stoel- en preventieassistente

Joyce, tandartsassistente

Milette, tandartsassistente


Balie


Stefanie, secretaresse

Annemieke, secretaresse

Corine, secretaresse

Riekie, baliemedewerker en secretaresse

Willemine, baliemedewerker en secretaresseAFSPRAAK EN/OF MEER INFORMATIE

Een prachtig en natuurlijk eindresultaat, dat is waar alle Mondig! specialisten zich graag volledig voor inzetten. Wij bieden u graag een vakkundige oplossing die natuurlijk aanvoelt en niet van echt te onderscheiden is. Neemt u even contact met ons op om uw tandheelkundig probleem te bespreken? Een afspraak maken kan uiteraard ook.

Bel vrijblijvend 040 - 3033 773 of mail info@mondig.nl voor een vakkundige oplossing.